חומרים
150 גרם בשר בקר פרוס דק
שמן לטיגון
2 כפות קורנפלור
1 בצל פרוס לרצועות
1-2 בצלים ירוקים
2 כפות אגוז קשיו
חצי פלפל אדום חריף
לרוטב
2 פלפלים אדומים חריפים
10 שיני שום
1 בצל
שמן לטיגון
3 כפות דבש
1 כף שומשום
אופן ההכנה
מטגנים את הבשר דקה במעט שמן חם, רק עד שהוא מאבד את צבעו האדום. מצננים.
מערבבים את הבשר עם קורנפלור ומטגנים בשמן עמוק.
מוסיפים בצלים, אגוזי קשיו ופלפל חריף פרוס גס.
מוסיפים שלוש כפות רוטב פלפלים חריף ורבע כוס מים רותחים.
מבשלים שתי דקות נוספות.
להכנת הרוטב טוחנים יחד פלפלים, שום ובצל ומטגנים במעט שמן.
מוסיפים דבש מהול בחצי כוס מים.
מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה באש נמוכה.
מוסיפים שומשום ומסירים מהאש.