במסגרת חגיגות שנה למסעדת טריולה באזור התעשייה קרית מטלון בפתח תקווה, מסעדת השף האיטלקית יוצאת בפרוייקט קולינרי של אירוח שפים.
מדי יום שלישי השף תמיר חכים וצוות המטבח של טריולה יארחו שף לחגיגה קולינרית, בה כל שף אורח יגיש את המנות המיוחדות שהוא גאה בהן, אשר יוצעו לקהל המסעדה.
ב-20.11, יום שלישי, יתארח השף ויטל סיני ממסעדת צ'רלי
בין המנות שיוגשו: פורטובלו במילוי שמנת ופסטו, פיצה פרושוטו ואפרסמון, קרם ברולה רימונים
ב-27.11, יום שלישי, יתארח השף קונדיטור אורן בקר
בין הקינוחים שיוגשו: שחיתות שוקולד, מוס למון ליים, ופררו רושה
ב-4.12, יום שלישי, יתארח השף והיועץ הקולינרי אריק ווקיל (לשעבר שף מסעדת ננה בר)
בין המנות שיוגשו: סביצ'ה לברק על קרפצ'יו סלק, צלעות עגל חלב על פולנטה כמהין וגבינת מנצ'גו
ב-11.12, יום שלישי, יתארח השף אבי מונרוב ממסעדת FRAME
בין המנות שוגשו: רול אנטריקוט במילוי כבד אווז ואספרגוס, מניפת חציל עם לאבנה, צנוברים ודפי לזניה מטוגנים
טריולה – TRIOLA
רח' שחם 14, פתח-תקוה
טל. 03-9198444