חומרים:
2 כוסות שעועית לבנה יבשה
1.5 כוסות גריסי פנינה
2 בצלים חתוכים גס
6 שיני שום
קורט מלח
מעט פלפל שחור
כפית פפריקה מתוקה
2 כפות דבש
מעט מרגרינה לשימון הסיר
10 יח' תפוחי אדמה קטנים
1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות
0.5 ק"ג עצמות רגיל
קישקע
קליפות בצל שטופות
אופן ההכנה:
משרים את השעועית במים במשך כ– 5 שעות.
מטגנים וסוגרים את הבשר על המחבת למשך דקה על כל צד, ומוסיפים את כל המוצרים והתבלינים.
מוסיפים מים מעל לכל המוצרים כ- 2 ס"מ מעליהם, מביאים לרתיחה.
אופים בתנור כ- 12 שעות.
מלון 'Blue Bay&Chic', רח' המלכים 37 נתניה, טל. 09-8600110
www.blue-bay.co.il