חומרים:
1 ק"ג חיטה
3 בצלים קצוצים קוביות קטנות
3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
2 שורש סלרי קוביות קטנות
2 שורש פטרוזיליה חתוך קטן
תיבול (כפית מכל סוג):
מלח
פלפל לבן
כורכום
קארי
פפריקה מתוקה
שום כתוש
כמון
כוסברה גרגירים טחון
אופן ההכנה:
לבשל את כל הירקות בסיר עם מעט שמן זית (2 דקות).
להוסיף את החיטה ולהמשיך לבשל כדקה.
להוסיף את כל התבלינים.
להוסיף לסיר 2 ליטר ציר עוף על אש גבוהה, ולהנמיך לאחר רתיחה.
לערבב הכול 5 דקות, כאשר המים התאדו להוסיף עוד חצי ליטר מים, לתת להם להתאדות ולהגיש.
מלון 'Blue Bay&Chic', רח' המלכים 37 נתניה, טל. 09-8600110
www.blue-bay.co.il