חומרים:
טחינה
חציל חתוך לאורך לפרוסות דקות
רצועות פלפל קלוי וכבוש
2 ביצים
קמח
פירורי לחם
שמן
מלח
עגבניות שרי
קיסמים
קבב
לרוטב פסטו:
100 גרם צנובר
4 שיני שום
1/2 כפית מלח
חבילת בזיליקום טרייה
פלפל שחור
1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
להכנת הפסטו – מכניסים את כל המרכיבים של הפסטו למעבד מזן עד לקבלת מרקם אחיד.
מכינים את החציל כפי שמכינים שניצל.
צולים כ- 8 קבבים במחבת או במנגל.
על כל פרוסת חציל מורחים רוטב פסטו, טחינה ומניחים רצועות פלפל כבוש.
בחלק הצר של עלה החציל מניחים את הקבב ומגלגלים את החציל כך שהוא עוטף את הקבב.
מניחים עגבניות שרי וסוגרים את החציל בקיסם.