חציל טלה על מצע רוטב עגבניות פיקנטי

מצרכים:1 קילו בשר טלה טחון100 גרם שומן טלה קצוץ250 גרם תרד חלוט70 גרם בצל לבן25 גרם צנובר25 גרם פטרוזיליהמלחפלפל150 גרם טחינה גולמית2 כפית מיץ לימון150 גרם מים2 ביציםאופן ההכנה:מאדים את הבצל עם שומן הטלה.מוסיפים את הצנוברים, הבשר הטחון, מלח, פלפל[ ולבסוף את התרד החלוט.מוסיפים את הביצים ומערבבים למסה אחידה.מניחים במקרר ל- 10/15 דקות.פורסים את החציל בעובי 2.5 ס"מ וחורצים בעזרת רינג בקוטר 8 ס"מ.בתחתית אחת של הרינג שמים את פרוסת החציל וממלאים עם המסה שהכנו.לאחר מכן ממלאים את הרינג, מצפים את הבלילה בקמח, ביצה ופירורי לחם(כמו שניצל).מעבירים לטיגון עמוק למשך 5 דקות עד שמזהיב.הצעת הגשה:להגיש על רוטב עגבניות ומעל טחינה בקישוט פטרוזיליה קצוצה.   מסעדת קיטשן בר – כשרה בהשגחת רבנות נתניה, גיבורי ישראל 7 א.ת. פולג נתניה – סמוך לאיקאה

מצרכים:
1 קילו בשר טלה טחון
100 גרם שומן טלה קצוץ
250 גרם תרד חלוט
70 גרם בצל לבן
25 גרם צנובר
25 גרם פטרוזיליה
מלח
פלפל
150 גרם טחינה גולמית
2 כפית מיץ לימון
150 גרם מים
2 ביצים

אופן ההכנה:
מאדים את הבצל עם שומן הטלה.
מוסיפים את הצנוברים, הבשר הטחון, מלח, פלפל[ ולבסוף את התרד החלוט.
מוסיפים את הביצים ומערבבים למסה אחידה.
מניחים במקרר ל- 10/15 דקות.
פורסים את החציל בעובי 2.5 ס"מ וחורצים בעזרת רינג בקוטר 8 ס"מ.
בתחתית אחת של הרינג שמים את פרוסת החציל וממלאים עם המסה שהכנו.
לאחר מכן ממלאים את הרינג, מצפים את הבלילה בקמח, ביצה ופירורי לחם
(כמו שניצל).
מעבירים לטיגון עמוק למשך 5 דקות עד שמזהיב.

הצעת הגשה:
להגיש על רוטב עגבניות ומעל טחינה בקישוט פטרוזיליה קצוצה.

 

מסעדת קיטשן בר – כשרה בהשגחת רבנות נתניה, גיבורי ישראל 7 א.ת. פולג נתניה – סמוך לאיקאה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר