חומרים ל-4 מנות:
1 ראש ברוקולי
1 ראש כרובית
פתיתי מלח הארץ רוזמרין
שמן זית לזילוף
אופן ההכנה:
מפרקים ברוקולי וכרובית לפרחים, חולטים את פרחי הברוקולי במים כ-3 דקות.
מעבירים את פרחי הברוקולי ואת פרחי הכרובית לקערה.
מתבלים בפתיתי מלח הארז רוזמרין וטפטופי שמן זית
משפדים את פרחי הירקות על שיפודי עץ (מומלץ לסרוגין: פרח כרובית – פרח ברוקולי).
מדליקים את המנגל וצולים עד לדרגת הריכוך המועדפת.
ניתן לגוון עם כל סוגי הירקות הקשים: בצל, לפת, סלק, תפוחי אדמה, וגם עם החצי קשים כמו: שומר, דלעת וחצילים. כולם יתאימו לצלייה.