חומרים:
חבילה של ניוקי
1 כף חמאה
1 שן שום כתוש
1 חופן נענע
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
5 ליצ'י חתוך לקוביות
1 שקית עלי בייבי רעננים שטופים ונקיים
אופן ההכנה:
מבשלים את הניוקי במים לפי הוראות היצרן.
במקביל מחממים מחבת עם חמאה והשום.
מוסיפים את הניוקי לתוך המחבת עם השום.
מוסיפים את הליצ'י, הנענע והלימון.
מתקנים טעם עם מלח ופלפל.
מוזגים על עלי הבייבי.
מתוך סדרת מתכונים מקורית מפרי הליצ'י שהוכנה במיוחד לרגל פסטיבל הליצ'י החמישי של חוות להתאהב בטבע, שיתקיים בחודשי יולי אוגוסט 2009. פסטיבל קטיף הליצ'י פתוח למבקרים בכל ימות השבוע, כולל שבת, החל מהשעה 09:30 בבוקר ועד 19:00 בערב. (יום שישי עד השעה 18:00).
כביש 70 בין צומת כברי שבגליל המערבי ליד קיבוץ מצובה, שילוט יימצא לאורך כל המסלול.
ביאליק סולימני, 050-5401129, 052-5744990, [email protected]
www.mambo100.co.il
צילום: אלכסיי קרוגליקוב