חומרים ל- 2 סועדים:
2 נתחי סינטה במשקל 300 ג' כל אחד
3 גזרים בינוניים
4 תפוחי אדמה בינוניים
3 בטטות קטנות
4 תאנים מיובשות
1/3 כוס צימוקים
כף טימין קצוץ
כף רוזמרין קצוץ
כוס יין אדום
כף שטוחה פפריקה מרוקאית
1/3 כוס שמן זית
10 שיני שום שלמות וקלופות
מלח ופלפל
200 ג' ג'ינג'ר מגורד בפומפיה
400 ג' סוכר
כוס מים
הכנת הירקות:
משרים את הדבלים והצימוקים כשעה ביין אדום.
חותכים את הגזרים, תפוחי האדמה והבטטה לסירות, ומוסיפים את כל המרכיבים, למעט הג'ינג'ר והסוכר.
מתבלים במלח ופלפל, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דקות או עד לריכוך.
הכנת מרמלדת ג'ינג'ר:
מחממים במחבת את הסוכר ויוצרים ממנו קרמל בהיר.
מוסיפים את הג'ינג'ר ואת המים על להבה נמוכה, עד שהמרקם נהיה סמיך.
צליית הבשר:
צולים את הבשר בגריל כ-4 דקות מכל צד, ומניחים בצד.
פורסים את הבשר לנתחים דקים (1 ס"מ כל אחד).
הגשה:
מניחים במרכז הצלחת את הירקות, מעליהם את הנתחים, ומפזרים מסביב לצלחת את מרמלדת הג'ינג'ר.
טיפ קטן:
רצוי ליישן את הבשר כשלושה שבועות, או לבקש מהקצב בשר מיושן. חשוב מאוד שהבשר יעלה לגריל כשהוא בטמפרטורת החדר, ולא ישירות מהמקרר.