חומרים למנת הגשה אחת:
תערובת הסלט:
1 סלק מבושל עד ריכוך, חתוך לקוביות קטנות
50 גרם גבינת גורגונזולה (המהדורה האיטלקית של הרוקפור), חתוכה לקוביות קטנות
½ כוס עלי בייבי
¼ כוס אגוזי מלך
לרוטב:
1 כפית שמן אגוזים
1 כף חומץ חרז (חומץ שרי ספרדי)
1 כף סיידר תפוחים מצומצם
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד.
בקערה מערבבים את הסלק, אגוזי המלך והגבינה עם שתי כפות רוטב.
מניחים את תערובת הסלט (שהיתה בקערה) על צלחת.
מתבלים את עלי הבייבי ברוטב שנותר.