סלט עלי בייבי עם תפוחים,גורגונזולה ורוטב ויניגרט

חומרים:1 שקית תערובת עלי בייבי1 כפית חרדל1 כפית דבש1 כוס סיידר1 כף חומץ בלסמי חצי כפית מלחקורט סוכרתערובת שמנים זית וקנולה (חצי חצי)אופן ההכנה:מכניסים לבלנדר את כל המצרכים, מפעילים,ומוזגים השמן באיטיות עד הכנת הרוטב.לתפוחים במרינדהחומרים:1 ק"ג תפוחים פרוסים דק (ללא הליבה)1 כוס סיידרחצי כפית קינמון 2 ציפורן שלמיםחצי כוס סוכר1 כוס מיםאופן ההכנה:מבשלים יחד עד לרתיחה.הגשה:מערבבים העלים בויניגרט, מפזרים מעל את התפוחים בנדיבות,ועליהם מפזרים גבינת גורגונזולה (רוקפור) איכותית.

חומרים:
1 שקית תערובת עלי בייבי
1 כפית חרדל
1 כפית דבש
1 כוס סיידר
1 כף חומץ בלסמי
חצי כפית מלח
קורט סוכר
תערובת שמנים זית וקנולה (חצי חצי)

אופן ההכנה:
מכניסים לבלנדר את כל המצרכים, מפעילים,ומוזגים השמן באיטיות עד הכנת הרוטב.

לתפוחים במרינדה

חומרים:
1 ק"ג תפוחים פרוסים דק (ללא הליבה)
1 כוס סיידר
חצי כפית קינמון
2 ציפורן שלמים
חצי כוס סוכר
1 כוס מים

אופן ההכנה:
מבשלים יחד עד לרתיחה.

הגשה:
מערבבים העלים בויניגרט, מפזרים מעל את התפוחים בנדיבות,
ועליהם מפזרים גבינת גורגונזולה (רוקפור) איכותית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר