חומרים להכנת סלט ל- 4 מנות
מבחר עלי חסה (כחצי חבילה)
עלי רוקט
גבינה בולגרית חתוכה לקוביות גדולות
8 זיתים שחורים.
חצי קופסת גרעיני תירס
חצי חבילת פטריות טריות
בצל פרוס
פרוסות בטטה קלויות על האש
3-4 פלפלים צלויים וחתוכים לרצועות
2-3 כפות שמן זית.
מלח ופלפל שחור, גרוס טרי
רוטב
3-4 כפות בלסמי.
2-3 כפות דבש.
אופן הכנה
מערבבים את כל המרכיבים ומגישים על פוקצ'ה חצויה לשני חלקים.
שופכים מעל את הרוטב שנשאר בקערה.
מפזרים 2-3 עלי בזיליקום ומגישים.