מצרכים:
700 גרם רצועות דקות של סינטה
2 שיני שום
1 פלפל חריף חתוך לרצועות דקות
1 גזר חתוך לרצועות דקות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
3 בצלים ירוקים חתוכים
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
צרור עלי כוסברה
שמן סויה
אופן ההכנה:
מחממים שמן בווק (אם אין אז במחבת כבדה), ומטגנים שום ופלפל חריף כדקה תוך ערבוב.
מוסיפים הבשר למחבת, וממשיכים לטגן תוך ערבוב כשתי דקות נוספות.
מוסיפים את רצועות הפלפל והגזר, ומתבלים במלח ובפלפל שחור לפי הטעם.
להגשת המנה: לקשט עם בצל ירוק וכוסברה טרייה.