חומרים
500 גרם בשר טחון של זוגלובק
5 פיטריות פורטובלו גדולות מופרדות מהרגל
5 רגלי פטריות קצוצות
1 בצל קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות בצל ירוק פרוס
מלח/פלפל
שמן זית
לטחינה
1 שן שום
2 כפות קצח
חצי כוס מיץ לימון טרי
חצי כוס מים
1 כוס טחינה גולמית
מלח
אופן הכנת הקבב והפטריות
1. מטגנים את הבצל ואת הפטריות בכף שמן זית כשתי דקות. מורידים מהאש ומערבבים עם שאר החומרים.
2. ממלאים את הפטריות בקבב, מורחים במעט שמן זית וצורבים על הגריל כשלוש דקות מכל צד.
לטחינה
מערבבים את כל החומרים במעבד מזון. יוצקים על הקבב ומגישים.