מצרכים:
1 דג אמנון מפולט
שמן זית
מלח גס
פלפל גרוס
150 גר' ניוקי
לרוטב:
20 גר' חמאה
60 מ"ל שמנת מתוקה
30 גר' פלפלים קלויים קצוצים
מעט טרגון
1/4 שן שום
צ'ייסר יין לבן
אופן ההכנה:
צורבים את הדג במחבת חמה על שמן זית.
הופכים, מנמיכים את האש ומכסים את המחבת למשך 2-3 דקות.
במחבת נפרדת ממיסים חמאה.
מוסיפים שום, פלפלים קלויים קצוצים ומעט יין לבן.
לאחר מכן מוסיפים שמנת, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס, ולבסוף מוסיפים טרגון קצוץ.
מוסיפים ניוקי ומצמצמים מעט.
אופן הגשה:
מניחים ניוקי בתחתית צלחת עמוקה ומעל את הדג.
מומלץ להגיש עם כוס יין.