חומרים ל-4 מנות
740 גרם פילה בקר טרי
200 גרם אספרגוס
150 גרם שורש פטרוזיליה
150 גרם גזר
150 גרם בצל
150 גרם אפונה סינית
2 כוסות יין אדום
1 כף פלפל שחור גרוס
1 ליטר ציר בקר עשיר
1 חופן טימין
אופן הכנה
חותכים את הפילה ל-4 מנות, סוגרים על מחבת גריל מכל צידי הפילה ומניחים בצד, על אותו מחבת מוסיפים יין אדום עד לשריפת האלכוהול.
מוסיפים את הטימין, הפלפל השחור והציר בקר ומבשלים כ-20 דקות עד להסמכת הרוטב ומסננים.
חותכים את הירקות לגודל 2*2 ומאדים בכלי אידוי כ-5 דקות.
את הפילה מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-5 דקות עד לדרגת מדיום.
הרכבת המנה
במרכז צלחת מניחים את הירקות המאודים, שמים מעל את נתח הפילה ובוזקים את הרוטב המסונן מסביב.