חומרים:
לפסטה:
5-6 קישואים קלופים
לרוטב:
½ 2 כוסות עגבניות חתוכות לקוביות
12 עגבניות מיובשות
¼ כוס שמן זית
4 שיני שום קלופים
4 תמרים (ללא החרצן)
½ כוס פטרוזיליה/כוסברה
מלח, פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
יש להמשיך את פעולת הקילוף על הקישואים בעזרת קולפן, ובכך ליצור רצועות דקות של קישואים.
במעבד מזון יש לערבב את כל חומרי הרוטב, עד לקבלת מרקם סמיך.
לשפוך את הרוטב על הקישואים ולערבב.
ניתן להירשם לסדנאות ולייעוץ אישי. לתיאום וקבלת פרטים לפנות לשירלי:
052-5564421