חומרים ל- 4 מנות:
1 ק"ג בשר טלה טחון – 70% בשר, 30% שומן
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס בצל קצוץ
1/2 כוס פירורי לחם
2 ביצים
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
1/2 כוס פרג
לרוטב סלסת עגבניות:
כוס עגבניות קצוצות
2 כפות כוסברה קצוצה
10 שיני שום פרוסות
1/2 כוס פרג קלוי
2 כפות נענע קצוצה
2 כפות סויה
כפית חומץ בלסמי
אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים וליצור קציצות שבתוכן תמר לא מגולען. לטגן בשמן זית על אש בינונית – שתי דקות מכל צד.
את כל מרכיבי הרוטב לבשל ולצמצם כרבע שעה עד לקבלת רוטב סמיך.
לצקת מהרוטב על הצלחות, להניח מעל את הקבבים, ולקשט בצידי הצלחת עם פרג.