קדירת שוקי עוף ביין רימונים, דבש ותבלינים ארומטיים בבישול איטי
חומרים:
20 יחידות שוקיי עוף נקיים
1 בקבוק יין רימונים
1 מקל קינמון
2 כוכבי אניס
1 ענף רוזמרין
3 ענפי תימין
3 עלי דפנה
3 פלפל אנגלי
4 שיני שום קצוצות
1 כפית מלח אטלנטי
כוס דבש
אופן ההכנה:
מניחים את העופות בתבנית גדולה שטוחה.
יוצקים את היין ומוסיפים את התבלינים ומשרים, רצוי ללילה קודם.
מערבבים לפחות 3 פעמים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות, למשך כשעתיים וחצי, מכוסה בנייר כסף.
לאחר הזמן הנקוב להסיר את הנייר, לזגג עם נוזלי הבישול, ולצלות עוד כ- 10 דקות בחום של 180 מעלות.