קלחי תירס בחמאת אנשובי ופרמזן על הגריל

חומרים ל- 8 מנות: ‏8 קלחי תירס טריים (או מהקפאה)לחמאת אנשובי ופרמזן:‏100 גרם חמאה רכה‏6 פילטים של אנשובי.‏2 כפות (ואפשר עוד קצת להגשה) גבינת פרמזן מגוררתקליפה מגוררת מלימון אחדפלפל שחור גרוס אופן ההכנה:טוחנים את כל החומרים לחמאת אנשובי. צולים קלחי תירס על גריל גז לוהט. מברישים בחמאה המתובלת במהלך הצלייה, ולא שוכחים למרוח חמאה גם לפני ההגשה. אם רוצים מפזרים עוד פרמזן ומגישים. 'כרמל דיירקט' היא יבואנית גרילי גז צילום אסף אמברם

חומרים ל- 8 מנות:
‏8 קלחי תירס טריים (או מהקפאה)

לחמאת אנשובי ופרמזן:

‏100 גרם חמאה רכה
‏6 פילטים של אנשובי.‏2 כפות (ואפשר עוד קצת להגשה) גבינת פרמזן מגוררת
קליפה מגוררת מלימון אחד
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
טוחנים את כל החומרים לחמאת אנשובי.
צולים קלחי תירס על גריל גז לוהט.
מברישים בחמאה המתובלת במהלך הצלייה, ולא שוכחים למרוח חמאה גם לפני ההגשה.
אם רוצים מפזרים עוד פרמזן ומגישים.

'כרמל דיירקט' היא יבואנית גרילי גז

צילום אסף אמברם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר