חומרים:
350 גרם בשר זנב שור
4 גזרים
4 בצלים
2 כרישה
2 סלרי אמריקאי
כל אלה פרוסים ל- 4 ס"מ
אופן ההכנה:
מטגנים את ירקות השורש עד להשחמה.
מוסיפים את זנב השור עד לסגירת הבשר.
מוסיפים ציר ירקות (מים למי שאין), פלפל אנגלי, עלי דפנה, שום (4 שיניים).
מבשלים 3-4 שעות, עד שהבשר מתפרק מהעצם.
מפרקים את זנב השור, קוצצים את הירקות, וממלאים את הרביולי
בצק לרביולי:
100 גרם קמח לבן
100 גרם קמח דורום
10 חלמונים
2 גרם מלח
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים עד לקבלת גוש בצק.
לעטוף בנילון נצמד ולהכניס למקרר לקירור של שעה לפחות.
לאחר מכן פותחים את הבצק במכונת פסטה לעובי של 3 מ"מ (דרגה 3).
קורצים בעזרת קורצן עגול בקוטר של 8 ס"מ, וסוגרים את הבצק בצורת חצי ירח.
מבשלים את הרביולי במים בין 3 ל- 4 דקות במים רותחים.
סוגרים את המנה עם רוטב של יין אדום.
מרכיבים של הרוטב:
2 כפות בצל סגול קצוץ
2 גבעולי טימין
3 גרגירים פלפל אנגלי
1 כף סוכר
2 גרם מלח
2 בקבוק יין אדום לבישול
אופן ההכנה:
מצמצמים את הכל, עד לקבלת סירופ.
מסננים את הרוטב ועל אש נמוכה.
מוסיפים 100 גרם חמאה לסגירת הרוטב.
קישוט המנה:
חופן אדממה מקולפת
קרם שורשים (תחתית למנה):
5 שורש סלרי
5 שורש פטרוזיליה
מבשלים עם שמנת בחופן טימין, טוחנים עד למרקם חלק.