שטרודל תפוחים

לאפייה בתבנית 26 או 8 מנות אישיותחומרים:4 תפוחי עץ גרנד סמט½ כוס סוכר חום50 גרם חמאה/מחמאהחומרים לשטרוייזל:120 גרם קמח60 גרם סוכר60 גרם אבקת שקדיםקורט קינמון80 גרם חמאה/מחמאהאופן ההכנה:קולפים ומגלענים את התפוחים וחותכים לפלחים עבים.שמים את התפוחים במחבת על אש גבוהה.ומפזרים מעל את הסוכר, הקינמון והחמאה – עד שהסוכר הופך לקרמל.שמים במיקסר על וו גיטרה את כל החומרים לשטרוייזל.מעבדים עד שהמרקם הופך לבצק פירורי.מפזרים את הבצק הפירורי על גבי תבנית עם נייר אפייה.אופים במשך כ-15 דקות בחום של 130 מעלות – עד שהבצק מזהיב.מניחים מספר פלחים בתחתית התבנית (בהתאם לגודלה), ומפזרים מעל את פירורי השטרוייזל עם מעט אבקת סוכר.אופן ההגשה: מגישים חם.מומלץ להוסיף כדור גלידת וניל מעל. "כרמים" במושב סגולה, 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א- ב"שטל. 08 – 8505859 

לאפייה בתבנית 26 או 8 מנות אישיות

חומרים:
4 תפוחי עץ גרנד סמט
½ כוס סוכר חום
50 גרם חמאה/מחמאה

חומרים לשטרוייזל:
120 גרם קמח
60 גרם סוכר
60 גרם אבקת שקדים
קורט קינמון
80 גרם חמאה/מחמאה

אופן ההכנה:
קולפים ומגלענים את התפוחים וחותכים לפלחים עבים.
שמים את התפוחים במחבת על אש גבוהה.
ומפזרים מעל את הסוכר, הקינמון והחמאה – עד שהסוכר הופך לקרמל.
שמים במיקסר על וו גיטרה את כל החומרים לשטרוייזל.
מעבדים עד שהמרקם הופך לבצק פירורי.
מפזרים את הבצק הפירורי על גבי תבנית עם נייר אפייה.
אופים במשך כ-15 דקות בחום של 130 מעלות – עד שהבצק מזהיב.
מניחים מספר פלחים בתחתית התבנית (בהתאם לגודלה), ומפזרים מעל את פירורי השטרוייזל עם מעט אבקת סוכר.

אופן ההגשה:
מגישים חם.
מומלץ להוסיף כדור גלידת וניל מעל.

"כרמים" במושב סגולה, 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א- ב"ש
טל. 08 – 8505859 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר