החומרים הדרושים
שמן זית לטיגון
2 בצלים קצוצים
2 סלסלות פטריות (לא משנה מאיזו עדה) חתוכות לרבעים
5-6 שני שום קצוצות
4 עגבניות קלופות וקצוצות
1 קופסא רסק עגבניות קטנה
3 חצילים בינונים חתוכים לקוביות
מלח,פלפל,סוכר
טימין טרי, בזיליקום טרי
מים לכיסוי
אופן ההכנה
מאדים את הבצל והשום בשמן זית על אש נמוכה, מוסיפים את החצילים והפטריות, מגבירים את האש ללהבה בינונית וממשיכים לטגן.
מוסיפים את העגבניות, הרסק והמים עד לכיסוי יחד עם התבלינים ומבשלים עד שהחצילים מוכנים והרוטב מסמיך, מתקנים תיבול.