ירקות מוקפצים

ניתן להקפיץ כמעט כל ירק. חשוב להתחיל בהקפצת הירק הקשה ביותר, וכך להתקדם עם מידת קושיים של הירקות השונים שבחרתם.ירקות מומלצים, חתוכים לרצועות או טבעות :גזרזוקיניפלפלפרחי ברוקוליכרוביתקולרביצנוניתבמידה ורוצים להוסיף נבטים או פטריות – יש להוסיפם בסוף ההקפצה.אופן ההכנה:מחממים שמן זית במחבת ווק או מחבת טובה אחרת.מתחילים להניח את הירק הראשון שקצצתם במחבת עד אשר מוכן דיו.עוברים לירק הבא וכך הלאה.תיבול: כאשר המחבת גדושה בירקות המוכנים, יש להוסיף 2-3 כפות סויה – תלוי בכמות הירקות שהקפצתם.אם חסר טעם להוסיף עוד כף רוטב.ניתן להוסיף אטריות/נודלס לירקות המוכנים.שוק האיכרים

ניתן להקפיץ כמעט כל ירק. חשוב להתחיל בהקפצת הירק הקשה ביותר, וכך להתקדם עם מידת קושיים של הירקות השונים שבחרתם.

ירקות מומלצים, חתוכים לרצועות או טבעות :
גזר
זוקיני
פלפל
פרחי ברוקולי
כרובית
קולרבי
צנונית
במידה ורוצים להוסיף נבטים או פטריות – יש להוסיפם בסוף ההקפצה.

אופן ההכנה:
מחממים שמן זית במחבת ווק או מחבת טובה אחרת.
מתחילים להניח את הירק הראשון שקצצתם במחבת עד אשר מוכן דיו.
עוברים לירק הבא וכך הלאה.

תיבול:
כאשר המחבת גדושה בירקות המוכנים, יש להוסיף 2-3 כפות סויה – תלוי בכמות הירקות שהקפצתם.
אם חסר טעם להוסיף עוד כף רוטב.
ניתן להוסיף אטריות/נודלס לירקות המוכנים.

שוק האיכרים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר