סלט תפוחי אדמה וגבינת צ'דר

חומרים:1 ק"ג תפוחי אדמה מבושלים1/4 כוס רוטב סויה קיקומן1/4 כוס חומץ יין1 כף סוכר3 כפות שמן זית2 כפיות חרדל דיז'ון1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת גס אופן ההכנה: מערבבים רוטב סויה קיקומן, חומץ יין, סוכר, שמן זית וחרדל דיז'ון בקערה גדולה.חותכים את תפוחי האדמה לקוביות. מוסיפים את תפוחי האדמה והפטרוזיליה לרוטב, ומערבבים בעדינות. מכסים את קערת הסלט ומניחים במקרר לשעתיים, או עד שהסלט מתקרר לחלוטין. לפני ההגשה, מפזרים גבינת צ'דר על הסלט ומערבבים בעדינות.

חומרים:
1 ק"ג תפוחי אדמה מבושלים
1/4 כוס רוטב סויה קיקומן
1/4 כוס חומץ יין
1 כף סוכר
3 כפות שמן זית
2 כפיות חרדל דיז'ון
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת גס

אופן ההכנה:
מערבבים רוטב סויה קיקומן, חומץ יין, סוכר, שמן זית וחרדל דיז'ון בקערה גדולה.
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות.
מוסיפים את תפוחי האדמה והפטרוזיליה לרוטב, ומערבבים בעדינות.
מכסים את קערת הסלט ומניחים במקרר לשעתיים, או עד שהסלט מתקרר לחלוטין.
לפני ההגשה, מפזרים גבינת צ'דר על הסלט ומערבבים בעדינות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר