חומרים:
1 ק"ג בטטה (גודל בינוני)
1 כוס גרגרי רימונים
1/2 ק"ג עלי בייבי
150 גרם אגוזים מסוכרים
150 גרם פיסטוקים
100 גרם שבבי שקדים
100-גרם-פפאיה
50גרם-תפוחים מיובשים
50-גרם חמוציות
חומרי הרוטב:
1 כוס מיץ רימונים
1/2 כוס ליקר גרנדין
1 כוס מיץ תפוזים טרי
2 כפות סוכר
2 כפות מיץ לימון
1 כף חומץ בלסמי
1 כף רוטב סויה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל לבן
אופן ההכנה:
שוטפים את הבטטה.
עוטפים כל בטטה בנפרד בנייר כסף ומכניסים לגריל ל- 35 דקות.
מקלפים את הבטטה ופורסים אותה בעובי 2 ס"מ.
פורסים את הפפאיה לרצועות.
מערבבים את הרימונים עם עלי בייבי, האגוזים, פיסטוקים, שקדים והפירות היבשים.
מסדרים בצלחת את העלים, עליהם מניחים את פלחי הבטטה, ועל הסלט יוצקים את הרוטב.