fbpx

אדום מתוק – סלט בטטה עם גרגרי רימונים

חומרים: 1 ק"ג בטטה (גודל בינוני)1 כוס גרגרי רימונים1/2 ק"ג עלי בייבי150 גרם אגוזים מסוכרים150 גרם פיסטוקים100 גרם שבבי שקדים100-גרם-פפאיה 50גרם-תפוחים מיובשים 50-גרם חמוציות   חומרי הרוטב:1 כוס מיץ רימונים1/2 כוס ליקר גרנדין1 כוס מיץ תפוזים טרי2 כפות סוכר2 כפות מיץ לימון1 כף חומץ בלסמי1 כף רוטב סויה1 כפית מלח1/2 כפית פלפל לבן   אופן ההכנה:שוטפים את הבטטה. עוטפים כל בטטה בנפרד בנייר כסף ומכניסים לגריל ל- 35  דקות.מקלפים את הבטטה ופורסים אותה בעובי 2 ס"מ.פורסים את הפפאיה לרצועות.מערבבים את הרימונים עם עלי בייבי, האגוזים, פיסטוקים, שקדים והפירות היבשים.מסדרים בצלחת את העלים, עליהם מניחים את פלחי הבטטה, ועל הסלט יוצקים את הרוטב.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
1 ק"ג בטטה (גודל בינוני)
1 כוס גרגרי רימונים
1/2 ק"ג עלי בייבי
150 גרם אגוזים מסוכרים
150 גרם פיסטוקים
100 גרם שבבי שקדים
100-גרם-פפאיה
50גרם-תפוחים מיובשים
50-גרם חמוציות

 

חומרי הרוטב:
1 כוס מיץ רימונים
1/2 כוס ליקר גרנדין
1 כוס מיץ תפוזים טרי
2 כפות סוכר
2 כפות מיץ לימון
1 כף חומץ בלסמי
1 כף רוטב סויה
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל לבן

 

אופן ההכנה:
שוטפים את הבטטה.

עוטפים כל בטטה בנפרד בנייר כסף ומכניסים לגריל ל- 35  דקות.
מקלפים את הבטטה ופורסים אותה בעובי 2 ס"מ.
פורסים את הפפאיה לרצועות.
מערבבים את הרימונים עם עלי בייבי, האגוזים, פיסטוקים, שקדים והפירות היבשים.
מסדרים בצלחת את העלים, עליהם מניחים את פלחי הבטטה, ועל הסלט יוצקים את הרוטב.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר