אוזני המן במילוי פרג ושוקולד בניחוח הדרים

מתכון לכ- 30 יחידות:רכיבים:600 גרם קמח200 גרם סוכר400 גרם חמאהקורט מלחחצי כפית תמצית וניל2 ביציםגרידת תפוז מתפוז אחד רכיבים למילוי פרג:520 גרם חלב500 גרם פרג150 גרם פירורי עוגיית חמאה100 גרם סוכר100 גרם דבשגרידת תפוז300 גרם שוקולד מריראופן הכנת המילוי:לבשל את החלב, הסוכר, דבש גרידת התפוז והמלח עד לרתיחה. להוסיף את הפרג ולבשל עוד כשתי דקות.להוסיף את פירורי עוגיית החמאה והשוקולד ולערבב היטב עד להמסת השוקולד.לצנן במקרר.   אופן הכנת הבצק:לשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, סוכר, תמצית וניל, וגרידת התפוז.לערבב למסה אחת. להוסיף ביצה אחת, לערבב היטב ולאחריה את הביצה השנייה. להוסיף את הקמח ולערבב היטב עד למסה אחידה.לקרר כשעה.הכנת אוזני ההמן:לרדד את הבצק על שולחן מקומח לעובי של 3 מ"מ ולקרוץ עיגולים.להכניס את המילוי ולסגור לצורת משולש. לאפות בטמפרטורה של 160 מעלות כ- 20 דקות.לפזר מעט אבקת סוכר מעל.מחיר: 3 ₪ ליחידה.צילום אסף לוי

מתכון לכ- 30 יחידות:

רכיבים:
600 גרם קמח
200 גרם סוכר
400 גרם חמאה
קורט מלח
חצי כפית תמצית וניל
2 ביצים
גרידת תפוז מתפוז אחד

רכיבים למילוי פרג:
520 גרם חלב
500 גרם פרג
150 גרם פירורי עוגיית חמאה
100 גרם סוכר
100 גרם דבש
גרידת תפוז
300 גרם שוקולד מריר

אופן הכנת המילוי:
לבשל את החלב, הסוכר, דבש גרידת התפוז והמלח עד לרתיחה.
להוסיף את הפרג ולבשל עוד כשתי דקות.
להוסיף את פירורי עוגיית החמאה והשוקולד ולערבב היטב עד להמסת השוקולד.
לצנן במקרר.

 

אופן הכנת הבצק:
לשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, סוכר, תמצית וניל, וגרידת התפוז.
לערבב למסה אחת.
להוסיף ביצה אחת, לערבב היטב ולאחריה את הביצה השנייה.
להוסיף את הקמח ולערבב היטב עד למסה אחידה.
לקרר כשעה.

הכנת אוזני ההמן:
לרדד את הבצק על שולחן מקומח לעובי של 3 מ"מ ולקרוץ עיגולים.
להכניס את המילוי ולסגור לצורת משולש.
לאפות בטמפרטורה של 160 מעלות כ- 20 דקות.
לפזר מעט אבקת סוכר מעל.

מחיר: 3 ₪ ליחידה.

צילום אסף לוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר