fbpx

אוסובוקו טלה עם חומוס מנגולד וחצילים

חומרים ל- 5 מנות:0.5 ק"ג גרגירי חומוס – להשרות למשך לילה5 מנות אוסובוקו טלה2 בצלים גדולים חתוכים לרצועותחבילת עלי מנגולד – הגבעול בלבד חתוך גס250 גר' סלט חציל טבעיציר טלה/בקרשמן זית לטיגון, מלח, פלפלאופן ההכנה:משחימים בסיר גדול במעט שמן זית את הבצל – מוציאים.משחימים את האוסובוקו – מוציאים.מוסיפים לסיר חומוס, מנגולד, ציר ומים לכיסוי הבשר.מגרדים את התחתית ומביאים לרתיחה.מחזירים את הבשר.מוסיפים את סלט החציל הקלוי.מבשלים על אש קטנה כשעה וחצי .כצל'ה בפייסבוק
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 5 מנות:
0.5 ק"ג גרגירי חומוס – להשרות למשך לילה
5 מנות אוסובוקו טלה
2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
חבילת עלי מנגולד – הגבעול בלבד חתוך גס
250 גר' סלט חציל טבעי
ציר טלה/בקר
שמן זית לטיגון, מלח, פלפל

אופן ההכנה:
משחימים בסיר גדול במעט שמן זית את הבצל – מוציאים.
משחימים את האוסובוקו – מוציאים.
מוסיפים לסיר חומוס, מנגולד, ציר ומים לכיסוי הבשר.
מגרדים את התחתית ומביאים לרתיחה.
מחזירים את הבשר.
מוסיפים את סלט החציל הקלוי.
מבשלים על אש קטנה כשעה וחצי .

כצל'ה בפייסבוק

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר