fbpx

אוסובוקו עגל בליווי ארטישוק ירושלמי בניחוח זעפרן

חומרים:4-6 נתחי אוסובוקו עגל בעובי 6-7 ס"מ¼ כוס שמן זית1 בצל חתוך לרבעים6 שיני שום שלמותמעט חוטי זעפרן½ כפית פלפל צ'ילי טחון½ כפית שאטה גרוס1 כוס יין לבן10-15 שורש ארטישוק ירושלמי קלוף2 כוסות ציר עגלחופן עלי בזיליקוםגרידת לימון מגורדתאופן ההכנה:מטגנים את נתחי האוסובוקו בשמן זית מכל הצדדים, משחימים מעט.מוסיפים את הבצל, שיני השום, שאטה גרוס, ומטגנים עוד 2-3 דקות.מוסיפים את היין הלבן ואת הארטישוק, ומביאים לרתיחה.מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש נמוכה עוד כשעה, עד שהבשר רך (נפרד מהעצם).הגשה:להניח את הארטישוק הירושלמי במרכז הצלחת, ואת האוסובוקו מעל. אפשר לקשט בעלי בזיליקום מטוגנים וגרידת לימון.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
4-6 נתחי אוסובוקו עגל בעובי 6-7 ס"מ
¼ כוס שמן זית
1 בצל חתוך לרבעים
6 שיני שום שלמות
מעט חוטי זעפרן
½ כפית פלפל צ'ילי טחון
½ כפית שאטה גרוס
1 כוס יין לבן
10-15 שורש ארטישוק ירושלמי קלוף
2 כוסות ציר עגל
חופן עלי בזיליקום
גרידת לימון מגורדת

אופן ההכנה:
מטגנים את נתחי האוסובוקו בשמן זית מכל הצדדים, משחימים מעט.
מוסיפים את הבצל, שיני השום, שאטה גרוס, ומטגנים עוד 2-3 דקות.
מוסיפים את היין הלבן ואת הארטישוק, ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש נמוכה עוד כשעה, עד שהבשר רך (נפרד מהעצם).

הגשה:
להניח את הארטישוק הירושלמי במרכז הצלחת, ואת האוסובוקו מעל.
אפשר לקשט בעלי בזיליקום מטוגנים וגרידת לימון.




Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר