איזדורה מראשון מציגה תפריט איטלקי-יפני

מסעדת איזדורה מראשון לציון, מציגה תפריט חדש שמשלב איטליה ויפן, אותו בנו השפים בני אשכנזי ודרור שושן, והמשלב מטבחים שונים באופיים

מסעדת איזדורה מראשון לציון, מציגה תפריט חדש שמשלב איטליה ויפן, אותו בנו השפים בני אשכנזי ודרור שושן, והמשלב מטבחים שונים באופיים.
מצד אחד מטבח ים תיכוני עם קריצה חזקה למטבח האיטלקי המובל על ידי בני אשכנזי, ומהצד השני מנות יפניות של שף הסושי, דרור שושן. המנות הים תיכוניות מתבססות על ייצור עצמי של פסטות ומיני מאפים, המבטיחים טריות.

הצצה לתפריט:
כיסוני טופו מתקתקים במילוי אורז, פטריות, ג'ינג'ר ובצל ירוק בנגיעת טריאקי (39 ₪), שרימפס בפסטו אורגנו, שעועית לבנה, זיתי קלמטה ועגבנייה לחה (49 ₪), ניוקי בקרם פורצ'יני עם פטריות יער וגבינת ברינזה (62 ₪), מבחר פירות ים בקרם ריחן עם עלי פסטה, תרד, מנגולד וקציפת ים (88 ₪).

באיזדורה מגוון מנות נוספות מסגנונות שונים, כמו קבב טלה עם ירקות בגריל וטחינה (67 ₪), פרגית בחמאת בוטנים וחלב קוקוס המוגשת על קרם תפו"א (68 ₪).



איזדורה
מתחם גן העיר, הכרמל 20 ראשון לציון
טל. 03-9665353

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר