איטלקית חדשה במרינה הרצליה – פורטופינו

דינו סארטיראני, השף האיטלקי הכי צבעוני בארץ, ומי שהקים את רוסטיקו וג'ויה, פותח את פורטופינו, מסעדה איטלקית אמיתית, במרינה היפהפיה של הרצליה פיתוח.פורטפינו מגישה אוכל איטלקי אותנטי, עם שלל ריחות, תבלינים ואווירה משפחתית וחמה, שכוללת ביצועים של השף לשירי האהבה הגדולים ביותר, תוך כדי ארוחה

דינו סארטיראני, השף האיטלקי הכי צבעוני בארץ, ומי שהקים את רוסטיקו וג'ויה, פותח את פורטופינו, מסעדה איטלקית אמיתית, במרינה היפהפיה של הרצליה פיתוח.פורטפינו מגישה אוכל איטלקי אותנטי, עם שלל ריחות, תבלינים ואווירה משפחתית וחמה, שכוללת ביצועים של השף לשירי האהבה הגדולים ביותר, תוך כדי ארוחה.

הסיפור של פורטופינו, שייך לסרטיראני, שמוביל 5 מסעדות באיטליה, אבל נמצא כאן כבר 6 שנים, לאחר שהתאהב בישראל, באנשים, במנטליות המקומית, והחליט להנחיל את המטבח האיטקלי הפשוט והצבעוני בארץ.

לתפיסתו, מסעדה היא אוסף חוויות, תיאטרון של חושים: כזה שמתחיל בצבעוניות ובבלתי אמצעיות של האירוח, נמשך באוכל פשוט ומצוין, שעושה שימוש בחומרי הגלם הכי טובים של כאן ועכשיו – החל מפוקצ'ות שנאפות במקום, דרך עגבניות בשיא טריותן וגבינת מוצרלה טריה ועד לבשרים מיושנים ופרות ים טריים. התפקיד של השף לתפיסתו – לדאוג שחומרים אלו יגיעו למטבח ומהמטבח לשולחן בשיאם, במלוא עסיסיותם ומבלי שהרסו אותם.

החגיגה עצמה מתנהלת בבמה המרכזית – המסעדה עצמה. סרטיראני דואג להתאים רק יין טוב, שמחמם את הלב, ולפתוח לבבות באמצעותו. הוא פונה אל הלקוחות, לומד את הצורך שלהם ודואג להעצים את החוויה, באמצעות מנות ספיישל שכיף לטעום, עוד קצת אלכוהול ושירי אהבה, באמצעותם הוא נזכר בקריירה הקודמת שלו כזמר.

פורוטופינו עצמה מעוצבת בכחול ולבן ובה אלמנטים רבים של עץ ודק, המרפסת החיצונית נושקת לסירות ולמרינה ומשלימה את החווייה הכי רומנטית. בתפריט תמצאו מנות כמו שרימפס פורטופינו עשויים בתנור אבן וברוטב של יין לבן, שום, טימין, פטרוזיליה ופלפל שחור (70 שקל), טליאטה אלה רוקולה- רצועות של סטייק סינטה מושרות ברוזמרין, שום ושמן זית על מצע של רוקט ופרמז'ן (75 שקל), ברבוניות מטוגנות ברוטב איולי (70 שקל) לצד מבחר צבעוני וסוער של פסטות וניוקי תוצרת בית ובמבחר רטבים, פיצות איטלקיות קלאסיות ועוד.

פורטופינו
יורדי הים 1, מרינה הרצליה
טלפון: 09-9577074

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר