אסקביצ'ה סלמון ונבטי צנונית

 

מצרכים:
400 גרם סלמון מעושן חתוך לרצועות דקות
50 גרם כוסברה טרייה קצוצה דק
80 גרם בצל סגול פרוס דק
1 כפית פלפל שאטה יבש
1 פלפל גמבה חתוך לקוביות קטנות
80 גרם בצל ירוק חתוך דק
¼ כוס מיץ לימון טרי
½ כוס נבטי צנונית
¼ כוס שמן זית כתית מעולה
150 גרם עגבניות שרי חתוכות לרבעים.
מלח גס לפי הטעם

אופן ההכנה:
לערבב את כל המצרכים, ולהוסיף את שמן הזית בסוף.
מומלץ להגיש על מצע של לחם חם עם שמן שום מתובל.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה