אקרמן בפעילות לקידום קוקטיילים על בסיס בקרדי בשילוב ליים טרי

במהלך כל חודש אוגוסט תערוך אקרמן משקאות פעילות במסעדות וברים נבחרים, במסגרתה תציע קוקטיילים על בסיס בקרדי וליים טרי הגדל בישראל.
הליים שייך למשפחת הלימוניים, אך הוא בעל טעם ייחודי ומעודן יותר משל הלימון. הליים רווי במיץ ולכן מתאים במיוחד לעשיית קוקטיילים.

שורה של ברים ומסעדות מובילות במרכז הארץ, יקדמו שלושה קוקטיילים קלאסיים העשויים על בסיס בקרדי וליים: מוחיטו, דקירי ליים, וקובה ליברה (בקרדי עם קולה). המטרה היא להציג כיצד שימוש בליים ושילובו בקוקטיילים על בסיס בקרדי יוצר קוקטייל טעים יותר, ייחודי ומרענן.

בתמורה לשימוש ברום בקרדי בהכנת שלושת הקוקטיילים, אקרמן תספק למקומות המשתתפים בפעילות כמות של ליים, מתוצרת מגדל שהינו דור שלישי לחקלאים ביבנאל, שמוצריו קיבלו ציון גבוה בבדיקות מעבדה בינלאומיים. 

משתתפים בפרויקט: קלואליס, רוקח 73 , הרברט סמואל, טפאו הרצליה, טפאו תל אביב, פריים גריל, ג'רמיה, 223 , גסטרו פאב, קרלטון, מונטיפיורי 7 , בראסרי, קופי בר, הוטל מונטיפיורי, Pepe ראשון לציון, ננה בר, דוד ויוסף, טאפאס 1 העם.

הקוקטיילים על בסיס בקרדי וליים:
בקרדי מוחיטו
למעוך בכוס גבוהה חצי ליים חתוך ל- 4 וודג'ים עם שתי כפיות סוכר דק.
"לפתוח" (מכה עם היד) 8 עלי נענע מופרדים ולהוסיף לכוס.
למלא את הכוס בקרח כתוש ולהוסיף 50 מ"ל בקרדי לבן.
בעזרת כפית בר, להעלות את התחתית למעלה וליצור מרקם שווה בכל הכוס.
להשלים בקרח כתוש ואז סודה עד הסוף.
קישוט: זר נענע תקוע בקרח.

בקרדי דקירי
25 מ"ל מיץ ליים
2 כפיות סוכר דק
50 מ"ל בקרדי לבן
להמיס את הסוכר במרכיבים בעזרת כפית בר.
למלא חצי שייקר בקרח כתוש וחצי בקוביות קרח.
לנער היטב ובמרץ לפחות 30 שניות.
לסנן סינון כפול לכוס קוקטייל מקוררת.

בקרדי קובה ליברה
להרטיב שולי כוס גבוהה מלאה בקרח בעזרת וודג' ליים.
לסחוט את הוודג' לכוס ולזרוק פנימה.
למלא 50 מ"ל בקרדי לבן.
להשלים בקולה.
לערבב קלות ולהגיש.

ליצירת וודג' קלאסי יש לחתוך את הליים לחצי בין שני העוקצים, ואחר כך כל חצי לעוד חצי. אחר כך כל רבע באלכסון לשמינית.
מומלץ להשתמש בסוכר שנקרא דק דק (בין סוכר רגיל לאבקה). המוצר זמין ברשתות המזון באותו מחיר של סוכר רגיל ובאריזה דומה של 1 ק"ג.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה