ארבעה יינות חדשים מיקב מילס

בציר ראשון של שיראז רזרב מבציר 2007 – הענבים נבצרו בבציר ידני מוקפד וסלקטיבי מחלקה שיועדה מראש לסדרה זו. היין תסס על קליפות הענבים במשך 12 ימים והושרה 14 ימים נוספים. לאחר מכן יושן בחביות עץ אלון במשך 18 חודשים במרתף היקב

אייל מילס מדווח לנו על ארבעה יינות חדשים אותם מוציא יקב מילס למכירה  לרגל החגים.

בציר ראשון של שיראז רזרב מבציר 2007
הענבים נבצרו בבציר ידני מוקפד וסלקטיבי מחלקה שיועדה מראש לסדרה זו.
היין תסס על קליפות הענבים במשך 12 ימים והושרה 14 ימים נוספים.
לאחר מכן יושן בחביות עץ אלון צרפתי, רומני ואמריקאי במשך 18 חודשים במרתף היקב.
יבול נמוך של כ– 500 ק"ג לדונם הפיק יין שחור אטום ומרוכז, עם 15% אלכוהול.
המחיר 110 ש"ח

רוזה 2008
היין הופק מתערובת של זנים הגדלים בכרמי המשפחה בכרם בן זמרה שבגליל העליון. היין נעשה בשיטה המסורתית, תוך התערבות מינימלית בתהליך הטבעי וללא שימוש בטכנולוגיה אגרסיבית.
יין רענן ונעים עם ארומה של תות שדה לצד תפוחי עץ ירוקים. 14% אלכוהול.
המחיר 60 ש"ח

קברנה מרלו 2006
60% ענבי קברנה סוביניון ו- 40% מרלו הגדלים בכרמי המשפחה בכרם בן זמרה.
היין תסס על קליפות הענבים במשך 12 ימים והושרה 21 ימים נוספים. לאחר מכן יושן בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי במשך 18 חודשים במרתף היקב. 14.5% אלכוהול.
המחיר 70 ש"ח

יין בסגנון פורט אדום portred 2001
זו סדרה שנייה של פורט 2001. סדרה ראשונה הושקה ב- 2003  לאחר יישון של שנתיים בחביות.
הענבים נבצרו בבציר מאוחר וברמת הבשלה מתקדמת. תהליך התסיסה הופסק כאשר היין הגיע לרמת המתיקות הרצויה, ואז חוזק באלכוהול. לאחר מכן יושן בחביות 7 שנים במרתף היקב. 20% אלכוהול.
המחיר 150 ש"ח

אייל מזמין ליקב במהלך החגים. אפשר להזמין את היין בכמות מינימום של 12 בקבוקים במחיר היקב באמצעות מייל או בטלפון .

יקב מילס
איל מילס: 050-6233014, 04-6980623
[email protected]
www.miles-winery.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר