חומרים ל-4 מנות
1 חבילה נודלס חיטה להקפצה כמו של מאסטר שף
300 גרם חזה עוף פרוס לפיסות בגודל ביס
2 כפות רוטב סויה
1 פחית קרם קוקוס כמו של מאסטר שף
4 כפות רוטב צ׳ילי
2 כפות טריאקי
2 בצלים ירוקים פרוסים (בחלק הלבן משתמשים בהתחלה ואת הירוק שומרים בנפרד להגשה)
1 גזר חתוך לרצועות דקות
1 כוס רצועות דקות של כרוב
1 כוס גרגירי תירס
אופן ההכנה
משרים את פיסות העוף ברוטב סויה.
בווק גדול (או סיר רחב ונמוך שוליים) מביאים לסף רתיחה חלב קוקוס עם צ׳ילי וטריאקי.
מוסיפים את הנודלס עם כוס מים רותחים.
מערבבים יחד, מכסים ומבשלים 2 דקות עד שהנודלס מתרככות.
מוסיפים ירקות ופיסות עוף.
מערבבים ומבשלים עוד מספר דקות עד שהאטריות רכות וצבעו של העוף מלבין.
הגשה
מגישים עם בצל ירוק מעל, לצד צ׳ילי או טריאקי.