ארטישוק במילוי דניס מוקרם בקשקבל

מצרכים ל- 8 סועדים8 תחתיות ארטישוק (ניתן להשתמש בתחתיות סנפרוסט)4 פילטים של דניס נקי מעור ועצמות2 בצלים בינונייםפטרוזיליה קצוצה2 שיני שום כתושות14 שיני שום עם הקליפהכף צלפים7 עגבניות מיובשותמלח ופלפלשמן זית2 ענפי רוזמריןיין לבןהכנה1. לחתוך את הדניס לקוביות קטנות2. לשים בקערה ולהוסיף: בצל קצוץ,פטרוזיליה קצוצה, שום כתוש, מעט שמן זית, עגבניות מיובשות קצוצות מלח ופלפל לפי טעם – לערבב.3. למלא את הארטישוקים בתערובת4. לסדר בתבנית אפיה5. לשפוך מעל מעט יין לבן ושמן זית, להוסיף לתבנית את שיני השום השלמות את גבעולי הרוזמרין והצלפים.6. לגרר גבינת קשקבל מעל הארטישוקים לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 10 דקות.

מצרכים ל- 8 סועדים
8 תחתיות ארטישוק (ניתן להשתמש בתחתיות סנפרוסט)
4 פילטים של דניס נקי מעור ועצמות
2 בצלים בינוניים
פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום כתושות
14 שיני שום עם הקליפה
כף צלפים
7 עגבניות מיובשות
מלח ופלפל
שמן זית
2 ענפי רוזמרין
יין לבן

הכנה
1. לחתוך את הדניס לקוביות קטנות

2. לשים בקערה ולהוסיף: בצל קצוץ,פטרוזיליה קצוצה, שום כתוש, מעט שמן זית, עגבניות מיובשות קצוצות מלח ופלפל לפי טעם – לערבב.

3. למלא את הארטישוקים בתערובת

4. לסדר בתבנית אפיה

5. לשפוך מעל מעט יין לבן ושמן זית, להוסיף לתבנית את שיני השום השלמות את גבעולי הרוזמרין והצלפים.

6. לגרר גבינת קשקבל מעל הארטישוקים לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 10 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר