ארטישוק ירושלמי בחמאה ופטרוזיליה

 

חומרים:
½ ק"ג ארטישוק ירושלמי, קלוף וחתוך לטבעות
1 כפית מיץ לימון
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
30 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
שמים את הארטישוק הירושלמי בסיר ומכסים במים קרים.
מוסיפים את מיץ הלימון. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 20-10 דקות עד שהארטישוק מתרכך מעט.
מכבים את האש, מסננים, מוסיפים פטרוזיליה וחמאה, פלפל טחון טרי ומלח.
מגישים חם כתוספת או חטיף.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה