fbpx

ארטישוק ירושלמי בחמאה ופטרוזיליה

חומרים:½ ק"ג ארטישוק ירושלמי, קלוף וחתוך לטבעות1 כפית מיץ לימון2 כפות פטרוזיליה קצוצה30 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאהמלח ופלפלאופן ההכנה:שמים את הארטישוק הירושלמי בסיר ומכסים במים קרים. מוסיפים את מיץ הלימון. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 20-10 דקות עד שהארטישוק מתרכך מעט. מכבים את האש, מסננים, מוסיפים פטרוזיליה וחמאה, פלפל טחון טרי ומלח. מגישים חם כתוספת או חטיף.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
½ ק"ג ארטישוק ירושלמי, קלוף וחתוך לטבעות
1 כפית מיץ לימון
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
30 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
שמים את הארטישוק הירושלמי בסיר ומכסים במים קרים.
מוסיפים את מיץ הלימון. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 20-10 דקות עד שהארטישוק מתרכך מעט.
מכבים את האש, מסננים, מוסיפים פטרוזיליה וחמאה, פלפל טחון טרי ומלח.
מגישים חם כתוספת או חטיף.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר