אתר אינטרנט למומחית הבישול הביתי ומאכלי העדות פסקל פרץ-רובין

מומחית הבישול הביתי ומאכלי העדות פסקל פרץ-רובין, חונכת אתר אינטרנט שכתובתו www.pascalpr.co.il
באתר שפע מתכונים למנות קלות להכנה ומנות מורכבות ממטבחים שונים, ומתכונים שהותאמו למטבח עכשווי מהיר וקליל. המתכונים מסודרים לפי מספר קטגוריות: ירקות, מאפים, מרקים, עיקריות, תוספות ומתוקים.
המנות מתאימות לכל שלבי הארוחה. כמו כן ניתן למצוא הצעות ומתכונים להנאות  במטבח והעשרת המזווה הביתי.

באתר יתפרסמו כתבות רקע בנושאים שונים, רעיונות, גאדג’טים, טיפים וקיצורי דרך להתנהלות נכונה במטבח בעידן בו  מצפים לפתרונות מידיים ויעילים.
כמו כן ניתן לצפות בסרטונים בהם מדגימה פסקל הכנת תבשילים ומאפים, וכן הפניות למבחר סרטונים עם פסקל הפזורים באתרי אינטרנט שונים.
עוד באתר: הצצה לספריה של פסקל פרץ-רובין, אפשרות הזמנה וקנייה דרך האתר, וחדשות בתחום הגסטרונומיה.

פסקל אומרת: “האתר מהווה חוליה נוספת בשלל עיסוקיי בתחום הקולינריה, ובעיקר במה נוספת לשטוח בה את אהבתי הגדולה לאוכל ביתי מצויין ואיכותי, וללמד את הדרך הנכונה להכינו. כמו כן אציע דרך האתר פתרונות חכמים בנושאים הקרובים ללבי ואהובים עלי”.

פסקל פרץ-רובין היא בשלנית ואופה, מומחית למאכלי עדות ישראל ולבישול מהיר ועכשווי למשפחה, עיתונאית בתחום המזון, והמחברת של תשעה ספרי בישול שהפכו לרבי מכר: המטבח הקל של פסקל, מטעמים טריפוליטניים, מטעמי צפון אפריקה, עוגת השבוע, עוד עוגת השבוע, מטעמי עיראק, המטבח של פסקל, מטעמי ישראל, וללקק אצבעות (לילדים).
פסקל פרסמה לאורך השנים טורים המוקדשים לאוכל בעיתונים ובמגזינים שונים, והיתה אורחת קבועה ומבוקשת בתוכניות טלוויזיה ורדיו כמקצוענית בתחומי הבישול והמטבח. במקביל לעיסוקיה התקשורתיים היא גם מייעצת למפעלי מזון בפיתוח מוצרים, ומרצה בנושאים בתחומי התמחותה.
כיום פסקל משמשת כיועצת ועורכת קולינרית בירחון האוכל “רוזמרין”, וכותבת בו באופן קבוע.

www.pascalpr.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה