בס בחמאת אנשובי, חמאת שום, ציר דגים ועגבניות

חומריםכ 300 גרם בשר דג בס (עם העור אך נקי מעצמות)חצי כוס יין לבן חצי יבש1.5 כוסות ציר דגיםחצי כף חמאת שוםחצי כף חמאת אנשובי1 עגבנייה חתוכה לקוביות גסות1 כף פטרוזיליה קצוצה גסמלח שולחן/ פלפל שחור גרוס/ מלח אטלנטי גסאופן הכנהלשים במחבת מעט עמוקה את החמאות ואת הנוזלים ולהביא לרתיחהלהוסיף את הדג כאשר צד העור קלפי מעלה ולבשל במחבת עם הנוזלים כדקה.להוסיף על עור הדג את העגבניות ולהעביר לתנור שחומם מראש ל 230 מעלות.לאפות במשך 3עד 4 דקות נוספות, עד שעור הדג מעט מושחם והעגבניות אפויות.לפזר מלמעלה את שני סוגי המלח, את הפלפל לערבב קלות ולהגיש מייד.

חומרים
כ 300 גרם בשר דג בס (עם העור אך נקי מעצמות)
חצי כוס יין לבן חצי יבש
1.5 כוסות ציר דגים
חצי כף חמאת שום
חצי כף חמאת אנשובי
1 עגבנייה חתוכה לקוביות גסות
1 כף פטרוזיליה קצוצה גס
מלח שולחן/ פלפל שחור גרוס/ מלח אטלנטי גס

אופן הכנה
לשים במחבת מעט עמוקה את החמאות ואת הנוזלים ולהביא לרתיחה
להוסיף את הדג כאשר צד העור קלפי מעלה ולבשל במחבת עם הנוזלים כדקה.

להוסיף על עור הדג את העגבניות ולהעביר לתנור שחומם מראש ל 230 מעלות.

לאפות במשך 3עד 4 דקות נוספות, עד שעור הדג מעט מושחם והעגבניות אפויות.

לפזר מלמעלה את שני סוגי המלח, את הפלפל לערבב קלות ולהגיש מייד.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר