בציר חדש של יקבי רמת הגולן: גולן קברנה סובניון וגולן מרלו 2007

לקראת עונת החגים, מוציאים יקבי רמת הגולן יינות אדומים חדשים – גולן קברנה סוביניון וגולן מרלו מבציר 2007.

גולן קברנה סוביניון 2007
היין משלב ניחוחות של גרגירי יער בשלים עם רמז של עשבי תיבול טריים, לצד מאפיינים של חביות עץ אלון ווניל. היין בעל גוף בינוני, סיומת מהנה, ואישיות מובהקת של קברנה סוביניון.
היין מוכן לשתייה כעת, ובתנאי אחסון נאותים ימשיך להתפתח למשך שלוש עד חמש שנים.

ניתן ליהנות ממנו עם מגוון מאכלים כמו נקניקיות על הגריל, פיצה או נזיד בשר חריף.

מחיר מומלץ לצרכן: 45 ₪.

גולן מרלו 2007
ליין ניחוחות של פרי דובדבנים לצד ריחות של תבלינים ועשבי תיבול. הפירות האטרקטיבים של היין והגוף הבינוני עושים אותו לדברי היקב לנעים מאוד לשתייה.
היין מוכן לשתייה כעת, וימשיך להתיישן היטב במשך שלוש עד חמש שנים מהבציר.

גולן מרלו 2007 מתאים לשתייה לצד מגוון רחב של מאכלים כמו פיצה ביתית או פסטה ברוטב עגבניות.

מחיר מומלץ לצרכן: 45 ₪.

להשיג ברשתות השיווק, בחנויות היין המובחרות, במסעדות נבחרות ובחנות היקב שבמרכז המבקרים בקצרין.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה