בצפת ילמדו את סודות הכנת הערק

בתחילת אוקטובר 2015 תפתח המכללה האזורית סמינר מיוחד, שיתפרס על פני על פני חמישה מפגשים, ובו ילמדו המשתתפים איך מכינים עראק אורגני אמתי משובח

המכללה האזורית צפת, מזמינה את חובבי העראק והאלכוהול מהגליל ומרחביהארץ להשתתף בסמינר להכנת ערק.
בתחילת אוקטובר 2015 תפתח המכללה האזורית סמינר מיוחד, שיתפרס על פני על פני חמישה מפגשים, ובו ילמדו המשתתפים איך מכינים עראק אורגני אמתי משובח.

הסמינר יועבר במרכז המבקרים "דנז" בגוש חלב, על ידי נאדים עיסא – תושב גוש חלב ונצר למשפחה נוצרית מרונית מעקורי בירעם, שהגיעו לארץ מלבנון.
כיום משמש נאדים כחבר דירקטוריון בפארק דלתון, ומייצר ערק טבעי אורגני ומנהל מרכז מבקרים פעיל.

לדברי עיסא, הייחוד בערק אותו הוא מייצר, הוא בשיטת הייצור העתיקה, שעברה דורות במשפחתו על טהרת המורשת הארמית בגליל העליון.
"חידשנו את כל מה שאבותינו הורישו לנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר