בראנץ' שישבת באסיף: לפתוח את סוף השבוע

מסעדת אסיף התל אביבית מציעה את הדרך התל אביבית לפתוח את ימי סוף השבוע עם בראנץ' המתקיים כל שישי ושבת בין השעות 11:00-16:00.

השף עינב ברמן מגישה את הבראנץ' על מגשי עץ אישיים:
בוקר אסיף – ביצים אפויות בתנור עם עגבניות ופטה, סלט ים תיכוני, לבנה, גרגירי חומוס, עגבנייה ממולאת, סלק צלוי עם אגוזי מלך מקורמלים, סלט קינואה שחורה, סרדינים כבושים, סלט פירות העונה , סלסלת מאפים בליווי חמאה וריבה, שתייה חמה – (58 ₪).

בוהריים – ביצים אפויות עם תבשיל צ'ילי, שעועית ונקניקיות מרגז. סלט עשבי תיבול ובצל סגול, סלק צלוי, פלפל קלוי, מלפפון חמוץ, זוקיני מוחמץ , זיתים, איולי, חרדל, עגבניות טריות עם צילי, סלט קינואה שחורה, סלט פירות העונה, סלסלת מאפים בליווי חמאה וריבה, שתייה חמה – (64 ₪).

בוקר בריאות – ביצים רכות, סלט אסיף העונה, גרנולה עם יוגורט ופירות, טחינה, גרגירי חמוס, לבנה, סלט קינואה שחורה, שוט גספצ'ו צהוב, סלסלת מאפים בליווי חמאה וריבה, שתייה חמה – (54 ₪).

בוקר טוב (ומתוק) – פנקייק ערמונים עם כדור גלידה ומייפל, שמנת חמוצה- מתוקה עם דובדבנים בסירופ, צלחת פירות, גרנולה ויוגורט, סלסלת מאפים בליווי חמאה וריבה, שתייה חמה – (56 ₪).

קוקטיילים מוצעים כליווי: מימוסה, רוזטה, קמפרי תפוזים, קיר רויאל (20 ₪), או צ'ייסר ערק (9 ₪).

אסיף נפתחה לפני כחצי שנה על ידי עינב ברמן (לשעבר אורנה ואלה), ושותפיה גל אלדג'ם ואיל סילס, ומציעה תפריט המתאפיין בחומרי גלם עונתיים וטריים.
התפריט משתנה ומתעדכן מדי חודש בהתאם לחומרי הגלם העונתיים והרעיונות של ברמן.


אסיף
רח' לילינבלום 18 תל אביב
טל. 03-5165198

א' – ה' – 12:00-24:00
ו' – 11:00-24:00, שבת – 11:00-16:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה