בראנץ' שישי בטל טלה בבאר יעקב

שף קובי גוטהולף מציע בראנץ' עשיר בימי שישי במתחם הקולינרי של משק בלומנטל בבאר יעקב. ניתן לשלב עם סיור כפרי בדיר וביקור במחלבת טל – מחלבה כפרית הנמצאת במשק ומייצרת מגוון נרחב של מוצרים מחלב עיזים וכבשים

שף קובי גוטהולף התמנה לאחרונה לשף של "טל טלה" – המתחם הקולינרי של משק בלומנטל בשכונת נווה דורון שבבאר יעקב, לאחר שהיה בעבר השף של בראנץ' פלמחים בקיבוץ פלמחים.

תפריט הבראנץ' העשיר כולל מגוון של סלטים, דגים, מזנון חם, ממרחים, רטבים, מזנון גבינות מהמחלבה הביתית, ומזנון קינוחים.
הבראנץ' הוא בסגנון של מזנון פתוח ומתקיים מדי יום שישי.
מחיר לסועד: 69 ₪.

לאחר הבראנץ' ניתן לבקר במשק הצאן והעיזים. הילדים יכולים ללטף, לצפות בחליבה, ולשחק עם הכבשים והצאן (הסיור חופשי ואינו כרוך בתשלום)
לאחר ארוחת הבוקר ניתן לבקר במחלבת טל – מחלבת בוטיק איכותית הנמצאת במשק ומייצרת מגוון רחב של מוצרי גורמה מחלב עיזים וכבשים, כולל חלב שתייה, גבינות לבנות, יוגורטים, וגבינות קשות בסגנון צרפתי.
משק טל טלה נמצא תחת פיקוח של השירותים הווטרינריים במשרד החקלאות, ובעל רישיון משרד הבריאות.

www.mtal.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר