בראנצ' ימי שישי ביקב בן-חנה

ניתן יהיה לטעום ולרכוש את יינות היקב במחירים מוזלים. במיוחד את ה"פטי וורדו 2006", זוכה מדליית זהב בתחרות "אשכול הזהב 2009", שנמכר אך ורק ביקב עצמו

שלומי והילה צדוק מיקב בן-חנה במושב גפן, מודיעים על פתיחה מחודשת של היקב בימי שישי. במקביל לטעימה ואפשרות קנייה מיינות היקב, תוצע ארוחת בראנצ' בין השעות 9:30 בבוקר עד 16:00 אחה"צ.

תפריט הבראנצ' כולל לחם מרוקאי (פרנה) טרי, שנאפה במקום על חלוקי נחל, עם פלטת ממרחים וסלט ירקות קצוץ; פלטת גבינות צאן ממחלבות בוטיק מהאזור; ומנה שבועית שתתחלף בכל יום שישי (שקשוקה, פסטות, תבשילים וכו').

כמו כן יוגשו מנות מיוחדות לרוכבי אופניים המתחשבות בצרכים המיוחדים של הגוף אחרי רכיבה מאומצת.

ניתן יהיה לטעום ולרכוש את יינות היקב במחירים מוזלים. במיוחד את ה"פטי וורדו 2006", זוכה מדליית זהב בתחרות "אשכול הזהב 2009", שנמכר אך ורק ביקב עצמו.

יקב בן-חנה
מושב גפן
פרטים על הבראנצ': הילה, טל. 052-3435558
www.ben-hanna.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר