ברוסקטה עם גבינת עיזים

חומרים:חצי באגט טרי חתוך לעיגוליםפסטוגליל גבינת פרומעז חתוך לעיגוליםלקישוט עלי בזיליקום טרייםאופן ההכנה:למרוח את הפסטו על הבאגט.להניח את הגבינה להכניס לגריל לכ- 20 דקות עד שהגבינה משחימה.לקשט בבזיליקום ולאכול חם.גוונים – קייטרינג חברתי – www.gvanimk.co.il, [email protected]

חומרים:
חצי באגט טרי חתוך לעיגולים
פסטו
גליל גבינת פרומעז חתוך לעיגולים
לקישוט עלי בזיליקום טריים

אופן ההכנה:
למרוח את הפסטו על הבאגט.
להניח את הגבינה להכניס לגריל לכ- 20 דקות עד שהגבינה משחימה.
לקשט בבזיליקום ולאכול חם.

גוונים – קייטרינג חברתי – www.gvanimk.co.il, [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר