ברוסקטת פלפלים צבעוניים

 

מתכון למנה אחת

1 פרוסה לחם שאור – את הלבן בלבד, מרודדת ע"י מערוך וקלוי בטוסטר.
פלפלים צבעוניים(1/3 פלפל מכל צבע – אדום וצהוב, קלויים בגריל קלופים ומגולענים
1 כף שמן זית
2 עלי אורגנו
1 כפית איולי זעפרן (1 כפית מיונז ביתי או קנוי עם קמצוץ זעפרן וכמה טיפות מיץ לימון טרי)
5 גרם גבינת עיזים מסוג גבינת סנט מור
1 פילה אנשובי
קמצוץ צ'ילי טרי
קמצוץ שום

אופן ההכנה
מניחים את טוסט לחם השאור על צלחת, שמים כפית איולי, שלושה חצאי פלפל קלוי, אנשובי, פרורי גבינת עיזים, אורגנו, כף שמן זית, מעט שום וצ'ילי טרי קצוץ, ומגישים לצד מרק העגבניות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה