בשר בקר ופלפלים

מנה סינית קלאסית. בדרך כלל משלבים בה הסינים שקדים מולבנים. נסו להכינה עם צנוברים

מנה סינית קלאסית. בדרך כלל משלבים בה הסינים שקדים מולבנים. נסו להכינה עם צנוברים.

מצרכים ל- 4 מנות:
400 גרם בשר בקר טרי מיושן (שייטל, כף, סינטה או פילה), חתוך לקוביות בגודל 1 על 1 ס"מ
שמן צמחי לטיגון
מעט פלפלים חריפים יבשים כתושים
½ 1 כפות רוטב סויה משובח
3 פלפלים חתוכים לרצועות (אדומים וירוקים)
½ כוס שקדים מולבנים או צנובר

למשרה:
½ 1 כפות רוטב סויה משובח
1 כפית קורנפלור
2 כפות יין לבן יבש
½ כפית דבש
½ כפית אבקת חרדל

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את חומרי המשרה,
מוסיפים את הבשר ומשהים חצי שעה. מערבבים מדי פעם.
מוסיפים את רצועות הפלפלים הירוקים.
מטגנים – מערבבים כ- 3 דקות עד שהפלפלים מתחילים להתרכך.
מוציאים בכף מחוררת.
 מוסיפים מעט שמן אם צריך, ומטגנים – מערבבים את הבשר כ- 3 דקות, עד שהוא מתחיל להשחים. 
מחזירים למחבת את הפלפלים, מוסיפים את השקדים או הצנוברים והסויה. ממליחים במידת הצורך, ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד שתי דקות.
מגישים מיד עם אורז לבן.

www.meat.org.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר