"גאיה ברטלה" לכבוד החורף: עוגות עשירות ועוגות ללא סוכר

אין כמו בילוי חורפי המשלב אווירה ואוכל, מחמם גוף ונפש, עם ישיבה בבית קפה עם כוס קפה/תה/שוקולטה חם ועוגה טעימה

בית-הקפה קונדיטוריה "גאיה ברטלה", מציע לכבוד החורף עוגות חורפיות עשירות ומפנקות, ועוגות ללא סוכר לטובת חולי הסוכרת ושומרי המשקל.

כחלק מהטרנד הבריאותי המשפיע על הענף הקולינרי מציע "גאיה ברטלה", לצד התפריט הרגיל גם מתוקים על טהרת הבריאות ללא סוכר, בהם:
* קרנץ שוקולד עם בצק שמרים
* עוגיות שיבולת שועל
* עוגת תמרים עם קמח מלא ושיבולת שועל
* עוגיות אגוזים עם ריבת תות
* טראפלס עם שוקולד מריר
* עוגת ריקוטה

ניתן כמובן ליהנות מתפריט העוגות החורפיות העשיר:
* עוגת גוגלהופף בטעמים (אספרסו, פטל, תפוז ושוקולד)
* עקיצת דבורה (בצק שמרים עם ציפוי שקדים בדבש ומילוי קרם וניל)
* פאי תפוחי עץ עם קרמל וקרם ברולה תבלינים
* מיל-פיי במילוי ערמונים-וניל
* ריבת חבושים-תפוז
* קלפוטי רובארב – תפוחי עץ

משקאות חורפיים ומרקים תוצרת בית:
שוקולטה משוקולד בלגי איכותי (16 ₪)
חלב חם בטעמים (14 ₪)
קפה בטעמים (16 ₪)
מרקים בטעמים משתנים (29 ₪ בתוספת לחם וחמאה)

בית הקפה מעניק חוויה לכל החושים. התפריט מגוון ומציע קינוחים ומלוחים מכל תוצרת הקונדיטוריה: לחמים, עוגות אישיות, מאפים מלוחים, עוגות שמרים איכותיות, בריוש, פרלינים, ריבות ועוד.

לצד אלה מציע בית הקפה גם מנות דלות קלוריות, עוגות ללא סוכר, לחם קל ועוד.

וזה עוד לא הכל: ארוחת בוקר מפנקת, כריכים וטוסטים, סלטים, קישים, לזניות ומאפים חמים לצד עוגות אישיות וגדולות, טארטים ומאפים, פרי יצירתם של השף-קונדיטורים גלית והנס ברטלה.

בתהליך יצירת המטעמים מושם דגש על שימוש בחומרי גלם איכותיים, תהליך הייצור ידני ופרטני תוך השקעה רבה ועשייה ללא פשרות.

גאיה ברטלה
רח' גליס 9, א.ת. סגולה, פ"ת
שעות פעילות: יום א'-ה'- 08:00-22:00, יום ו': 08:00-15:00 טל. 03-9344000

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר