ג'אקומו בחודש מרץ: מבחר סדנאות פרטיות לזוג או יותר

הנושאים הם אפייה, פסטות – כולל רביולי וניוקי, אנטיפסטי ומנות ראשונות, קינוחים איטלקיים – כמו טירמיסו, פנקוטה, סדנת גבינות, סדנת בשרים, סדנת דגים ופירות ים.

ג'אקומו, הלא הוא יעקב פיאלקוב – מומחה לבישול איטלקי, מציע בחודש מרץ מבחר סדנאות פרטיות לזוג או יותר, בכל שעות משעות היום.
הנושאים הם אפייה, פסטות – כולל רביולי וניוקי, אנטיפסטי ומנות ראשונות, קינוחים איטלקיים – כמו טירמיסו, פנקוטה, סדנת גבינות, סדנת בשרים, סדנת דגים ופירות ים.
משך כל סדנה כ-3 שעות והן כוללות ארוחה מלאה (מלבד סדנאות הגבינות) – יין חופשי.

בסדנאות תלמדו ותכינו במו ידיכם את הדברים הבאים:
סדנת אפייה
בצק שמרים, פוקצ'ה, צ'אבטה, קלצונה, פיצה, גריסיני, לחם בסגנון סרדיניה ועוד. כמו כן נכין גם כמה ממרחים עבור הפוקצ'ה.
מחיר הסדנה והארוחה 500 ש"ח לזוג – 800 ש"ח לשני זוגות

סדנת פסטות
בצק לפסטה מקמח דורום אמיתי, פסטות כמו פטוצ'יני, פפרדלה ועוד, רביולי במילויים שונים וניוקי. את הפסטות נגיש במגוון רטבים קלאסיים.
מחיר הסדנה והארוחה 500 ש"ח לזוג – 800 ש"ח לשני זוגות

סדנת אנטיפסטי ומנות ראשונה
בסדנה זו תלמדו להכין ברוסקטה וגריסיני, רוטב פסטו, ירקות בתחמיץ, חצילים בפרמזן, פטריות ממולאות, כרובית בשמנת ועוד.
מחיר הסדנה והארוחה 500 ש"ח לזוג – 800 ש"ח לשני זוגות

סדנת קינוחים
טירמיסו, פנקוטה, פרופיטרולים, פונדנט שוקולד, סלמי משוקולד, טראפלס ומעדן לימונים.
מחיר הסדנה 500 ש"ח לזוג – 800 ש"ח לשני זוגות

סדנת בשרים
חצילים במילוי בשר טחון, כבד בסגנון ונציה, עוף בלימון, בשר בקר סלטימבוקה ופסטה ברוטב בשר בסגנון אומבריה.
מחיר הסדנה והארוחה 550 ש"ח לזוג – 900 ש"ח לשני זוגות

סדנת דגים ופירות ים
פירות ים בתחמיץ, קלמרי במילוי שרימפס, דניס בשמנת ותפוחי עץ ופסטה שחורה מדיו של דיונונים.
מחיר הסדנה והארוחה 600 ש"ח לזוג – 900 ש"ח לשני זוגות

סדנת גבינות
סדנה בסיסית להכנת גבינות בה נכין 3 סוגי גבינה כמו פטה, חלומי וריקוטה.
מחיר הסדנה והארוחה 500 ש"ח לזוג – 800 ש"ח לשני זוגות

מיהו ג'אקומו?
ג'אקומו – יעקב פיאלקוב, עוסק שנים רבות בבישול, ובבישול איטלקי בפרט.
הוא השתלם בבישול איטלקי אצל השף רוברטו פפי ברומא, אצל מרצ'לה חזן, ואצל כמה וכמה מאמהותיהם האיטלקיות של חבריו ברומא, בויצ'נצה ובנאפולי.
ג'אקומו עבד תקופת מה במסעדה ברומא, והייתה בבעלותו מסעדה, מעדניה, מפעל לייצור פסטה בשם "ג'אקומו".
כיום הוא מעביר קורסים בבישול איטלקי, עורך סעודות לקבוצות של עד 40 אנשים בבית הסועד, ומספק שירותי קייטרינג גורמה לקבוצות של עד 100 משתתפים.
כמו כן הוא כתב שני ספרי בישול תחת השם ג'אקומו ויולה/יעקב פיאלקוב.

ג'אקומו
רח' אצ"ג 10א' כפר סבא
טל. 052-6662124, 09-7410862
www.giacommo.net
[email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר