fbpx

גבינת עזים על סלט חמים של עדשים שחורות, עגבניות שרי, בזיליקום וקונפיטורה

מתכון ל-4 סועדיםחומרים לקונפיטורה:1 קילו פרי עונה (כגון: קלמנטינות או לימונים או תפוזים)400 גרם סוכרמיץ מלימוןכוכב אניסמקל ונילאופן הכנת הקונפיטורה:מכניסים את כל המרכיבים לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.חומרים למנה:1/2 כוס עדשים שחורות6 עגבניות שרי חצויות 6 עלי בזיליקוםמלח, פלפלכמוןשמן זיתמיץ לימוןגבינת עזיםאופן ההכנה:• מבשלים את העדשים עד לריכוך, ומסננים את הנוזל.• מכניסים לתוך קערה את העדשים, עגבניות השרי החצויות, הבזיליקום, מלח, פלפל, כמון, שמן זית ומיץ לימון.• מניחים את העדשים במרכז הצלחת, ומעליהם פרוסה דקה של גבינת עיזים.• את הקונפיטורה מניחים מעל פרוסת הגבינה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מתכון ל-4 סועדים

חומרים לקונפיטורה:
1 קילו פרי עונה (כגון: קלמנטינות או לימונים או תפוזים)
400 גרם סוכר
מיץ מלימון
כוכב אניס
מקל וניל

אופן הכנת הקונפיטורה:
מכניסים את כל המרכיבים לסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.

חומרים למנה:
1/2 כוס עדשים שחורות
6 עגבניות שרי חצויות
6 עלי בזיליקום
מלח, פלפל
כמון
שמן זית
מיץ לימון
גבינת עזים

אופן ההכנה:
• מבשלים את העדשים עד לריכוך, ומסננים את הנוזל.
• מכניסים לתוך קערה את העדשים, עגבניות השרי החצויות, הבזיליקום, מלח, פלפל, כמון, שמן זית ומיץ לימון.
• מניחים את העדשים במרכז הצלחת, ומעליהם פרוסה דקה של גבינת עיזים.
• את הקונפיטורה מניחים מעל פרוסת הגבינה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר